slagendestoot-logo-klein
Muziekfestival op boerderij de Buytenhof, Rhoon
Binnenkort is er een uniek muziekfestival in de boomgaard, ter ere van het 20-jarig jubileum van boerderij de Buytenhof! Vier dit bijzondere jubileum mee op vrijdagavond 5 juli van 18.00 tot ongeveer 22.00 uur.
Geniet van vier kleinschalige concerten in de buitenlucht op verschillende podia, verspreid over het boerenland van de Buytenhof. De muziekstijlen variëren van klassiek tot middeleeuws en meer. Elk podium biedt niet alleen een muzikaal optreden, maar ook een gang van het speciale jubileummenu. Kortom: een avond muzikaal en culinair genieten!

Datum: vrijdagavond 5 juli 2024
Tijd: 18.00 – 22.00 uur (aanmelden vanaf 17.30 uur in de Theeschenkerij)
Kosten: 50,- per persoon, inclusief 4 concerten van ongeveer 30 minuten, een 4-gangen jubileummenu en 1 welkomstdrankje
Drankbonnen: te koop aan het begin van de avond in de Theeschenkerij (3 consumpties voor 10,-)
Reservering: reserveren en betalen via de website is verplicht
Tijdens het muziekfestival geniet je van vier kleinschalige concerten op verschillende buitenlocaties. Je trekt van podium naar podium voor een unieke muziek- en smaakbeleving op de boerderij. Ontdek de variëteit aan muziekstijlen en geniet van heerlijke gerechten geïnspireerd door de muziek.
Er spelen muzikanten van muziekgezelschappen ‘Slag ende Stoot’, ‘Trio Meraki, ‘Klassiek op Zuid’ en ‘Quist & Co’. Wil je verzekerd zijn van een plekje bij dit unieke evenement? Reserveer dan snel en kom genieten van een avond vol muziek, lekker eten en een geweldige sfeer op de boerderij!

Op de website lees je uitgebreide informatie over het muziekfestival, de muzikanten en reserveer je direct je kaartjes.

Voor alle info en kaartverkoop: